Akgül'den Basın Mensuplarına İftar

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Abidinpaşa Lale Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine ulusal ve yerel gazete, radyo, televizyon ve ajans temsilcilerinden oluşan 100'e yakın gazeteci katıldı.

Belediye Haberleri 16.07.2013 16:13:06 0
Akgül

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Abidinpaşa Lale Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine ulusal ve yerel gazete, radyo, televizyon ve ajans temsilcilerinden oluşan 100’e yakın gazeteci katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda, basın mensuplarıyla beraber aynı sofrayı paylaşan Akgül, her yıl olduğu gibi bu yıl da basın mensuplarına için düzenledikleri iftar programını geleneksel hale getirdiklerini kaydetti. Katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Akgül, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Mamak’ın beş ayrı noktasına kurulan iftar çadırlarının yanı sıra mahallelerde gerçekleştirdikleri iftar programlarıyla vatandaşlarla 30 gün boyunca birlikte iftar edeceklerini söyledi.

 

Dönüşüm projelerinde kavga gürültü yok

Mamak’ta hayata geçen yatırımlar hakkında gazetecilere bilgi veren Akgül, Mamak halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “Bu yaptığımız çalışmaları daha başlangıç olarak görüyorum. Mamak’ı daha da ileriye götürmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Akgül, bir gazetecinin, Mamak’ta sürdürülen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında gerçekleşen yıkımlarda hiç kavga ve gürültü olmamasının sebebini sormasının ardından, ilçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Kentsel dönüşüm projelerini çok önemsediklerinin altını çizen Akgül, değişim ve dönüşüm konusundaki çalışmalarının ve kararlılıklarının devam edeceğini vurguladı. Dev projelerle Mamak’ın değişimin adresi olduğunun altını çizen Akgül, bütün bu çalışmalar yapılırken vatandaşları mağdur etmiyoruz dedi. Çalışmalara ilişkin mahalle sakinleriyle sık sık istişare toplantıları düzenleyerek halkı bilgilendirdiklerini belirten Akgül, uygulanan kentsel dönüşüm projelerinde tüm şartları vatandaşın lehine olacak şekilde hazırladıklarını söyledi.


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA-MAMAK


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04